NU8 en NU9 schitteren op G8 masters tournament!

Onze nationale U8 en U9 selecties mochten gisteren aantreden op het G8 masters toernooi te KVK Beringen. In koude weersomstandigheden wisten beide ploegen knappe resultaten te behalen! onze NU8 wonnen het toernooi terwijl onze NU9 een knappe tweede plaats wisten te bemachtigen.
In de groepsfase wisten onze NU8 onder meer Antwerp, Lommel en Tongeren te kloppen. Dat de jongens van trainer Kevin Vandenbergh op dreef waren werd al snel duidelijk. Ook KRC Genk in de kwartfinale en OHL in de halve finale werden verslagen op weg naar een finaleplaats tegen de buren van KV Mechelen. De jonge toppers hadden nog wat overgehouden om ook in de finale te knallen en KV Mechelen te verslaan. Een enorm knappe prestatie!
Ook onze NU9 waren in vorm. Zij wisten op weg naar een finaleplaats onder meer Dessel Sport, Thes Sport, Lyra Lierse, KRC Genk en KV Mechelen te kloppen. In de finalewedstrijd tegen OHL moesten onze kemphaantjes nipt de duimen leggen voor de buren uit Leuven. Desalniettemin is ook dit een enorm knappe prestatie!
#enallemaalsamen

RECENT NIEUWS

PARTNERS

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA