FILOSOFIE

De jeugdopleiding is enorm belangrijk voor KVC Westerlo. Wij willen als club elke jeugdspeler maximaal ontwikkelen tot de voetballer die men wilt worden. Hieronder vindt u enkele quotes van personen binnen onze club die dicht bij onze jeugdopleiding betrokken zijn.

“Onze nationale opleiding ( U8 – U14 ) is gebaseerd op drie pijlers Fun, formation and family .
Samenhorigheid, wederzijds respect en vriendschap creëren zijn een paar van onze doelstellingen, dit pakken we aan volgens een  individueel aangepast groeitraject. Empowerment, werken met iedere speler en inzetten op “ geloof in jezelf “  vormen voor ons de sleutels tot succes.

DREAM IT – DARE IT – DO IT   “

Jo Creces
Coördinator Nationaal

“Onze doelstelling is in een uitdagende omgeving een positief leerklimaat te creëren, zodat ieders voetbaltalent zich maximaal kan ontwikkelen binnen de heersende waarden en normen die onze familiale club uniek maken.”

Kurt Van Diest
Youth-, Facility- & Community Director

“De jeugdopleiding behoort tot de belangrijkste zaken binnen de club. Na de overname hebben we gezorgd voor een grote metamorfose binnen de academie, de infrastructuur is enorm verbeterd en alles gaat er veel professioneler aan toe. Dit zorgt ervoor dat jongeren zich binnen onze club volledig kunnen ontwikkelen tot de voetballer die zij wensen te worden. ”

Hasan Cetinkaya
Vice President

“De bron, het troetelkind, de inspiratie, het hart van KVC Westerlo, meer moet dat niet zijn.”

Wim Van Hove
Algemeen Directeur

PARTNERS