MEDISCH

Aangezien er bij voetbal vele intensieve trainingen en wedstrijden komen kijken, hechten we bij KVC Westerlo veel belang aan zorgvuldige medische begeleiding van onze jeugdspelers.
Daarom hebben we in onze club verschillende deskundigen in dienst.
Zij staan in voor het voorkomen en genezen van blessures.

“De evolutie is zichtbaar op KVC Westerlo, maar ook organisatorisch veranderde doelbewust heel veel. Zo was er ook een reorganisatie bij de medische Cel.
Algemene coördinatie ligt in handen van Dehaes Jurgen, met vanaf volgend seizoen Vloors Rik als ondersteuning. Als we de focus op de jeugd leggen, spreken we van een mooi team waar afwisseling is met dagelijkse aanwezige kiné’s en sportverzorgers. Dit jaar was een bijzonder jaar, maar volgend seizoen zal er terug dagelijkse avond permanentie zijn tijdens trainingen en uiteraard tijdens wedstrijdmomenten. Niet enkel probleemoplossend denken bij blessures.. maar zeker ook het preventieve luik terug opnemen waar “meten is weten” centraal staat naast klinisch onderzoek & samenwerking met externe artsen/kiné’s/specialisten

Onze 2 centrale boodschappen: Synergie – Een gezonde geest, in een gezond lichaam”

Jurgen Dehaes
Medisch Coördinator

EHBO

Dag Openingsuren
Maandag 18u00 – 21u00
Dinsdag 18u00 – 21u00
Woensdag 18u00 – 21u00
Donderdag 18u00 – 21u00
Vrijdag 18u00 tot 21u00
Zaterdag 09u00 tot 16u00
Zondag 09u00 tot 13u30

Ongevalformulier

Bij voetbal komen er vaak intensieve trainingen en wedstrijden kijken, waardoor het kan gebeuren dat een speler een blessure oploopt. Indien dit het geval is, kan u hieronder het ongevalformulier downloaden en vervolgens invullen. Wanneer u dit gedaan heeft, dient u dit af te geven op ons secretariaat.

Download: Ongevalformulier // Bijlage aangifte ongeval

Contactinfo Medisch Coördinator Jurgen Dehaes

Telefoon: 0478 34 79 83
Mail: jurgen.dehaes@kvcwesterlo.be

PARTNERS